Team FM - Nieuw programma elke vrijdagavond van 19:00 - 21:00 uur op Hitradio : Slamjam met Marcel Deen !

Nieuw programma elke vrijdagavond van 19:00 - 21:00 uur op Hitradio : Slamjam met Marcel Deen !

We hebben een nieuw programma elke vrijdagavond van 19:00 - 21:00 uur op Hitradio : Slamjam met Marcel Deen ! 

Mijn naam is Marcel Deen, als kinds af aan al bezig met de radio, in de jaren 80 samen met vrienden piraten station Baseline uit Noord Holland gehad en daarna werkzaam als DJ bij drive in shows van o.a. Malibu, Hitkrant, Veronica, daarnaast enorme kermisliefhebber en bouwt zelfs miniatuur kermis attracties waar we zo nu en dan in het land tentoonstellen.

Vrijdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur te beluisteren op Hitradio het themakanaal van Team FM! Het programma heet SlamJam, en is een muziekprogramma met de veel hits uit de jaren 80 en 90! Het programma heeft een aantal vaste onderdelen zoals Flashback, hier duikt men dieper in op een artiest uit de jaren 80 en het onderdeel Mixmoment, dit is een zelf gemaakte mix van +/- 10 minuten, daarnaast uiteraard de grote hits aangevuld met lekkere dance classics, we trappen hier echt het weekend af!

Slamjam is voorlopig tussen 19:00 uur en 21:00 uur te beluisteren op Team FM Hitradio, een uitbreiding naar een avondvullend radio programma avond met Dj collega Michiel Hoogland zit in de pen.

Luister dus gezellig mee via http://www.audiostreamen.nl/hitradio