Team FM - Johan Kettenburg, Ingrid Visser, Denyse Lommers & Mark Doldersum in Roulette 5 !

Johan Kettenburg, Ingrid Visser, Denyse Lommers & Mark Doldersum in Roulette 5 !

Roulette, het leuke live programma van Team FM is er weer voor U ! Het idee achter het programma is dat de luisteraars de deelnemers leren kennen en de deelnemers elkaar.
Door middel van interviews en live optredens leren we wat meer over iedereen en zullen de zangers en zangeressen naast hun bekende repertoire ook een beetje buiten hun comfortzone treden?
Door bijvoorbeeld iets uit elkaars repertoire te gaan zingen of iets van een andere artiest of gaan ze ook duetten doen samen ? Alles is mogelijk in Roulette !

3 Juli vanaf 14:00 uur gaan we er weer een leuke show van maken. Met dit keer de volgende artiesten : Johan Kettenburg, Ingrid Visser, Denyse Lommers & Mark Doldersum !

Johan Kettenburg : Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap (slechthorend) op de diverse podia van ons land en maakte hij al naam met de singles "Jij laat mij zien wat liefde is" en de single "Al jouw woorden zijn teveel" die in veel kroegen erg populair is.

Ingrid Visser : Ingrid heeft voor 40 jr terug een piraten hit gehad met ''Ik heb me vergist''. Nu na al die jaren is ze terug in de muziekwereld en heeft een nieuwe singel uitgebracht ''Zomer op het plein''.

Denyse Lommers : Denyse is al een leven lang bezig met muziek. Maar ze heeft zich nu volledig gestort op Nederlandstalige muziek. Ze heeft nu 2 singles uitgebracht “De Cirkel” & “Mijn Amigo”

Mark Doldersum : Mark Doldersum is een Feest en kroeg zanger in hart en nieren. Hij heeft nu net een nieuwe single uitgebracht ''Die Griekse Ogen''.

Het wordt een prachtig en afwisselend programma! Dus ben je hier benieuwd naar ? Luister of kijk dan 3 Juli vanaf 14:00 uur gezellig mee via https://live.teamfm.nl/broadcaster/teamfm/hybrid/player of luister mee via http://audiostreamen.nl/teamfm of via ons DAB Kanaal of op 96.0 bij Stadskanaal.
Last modified on zondag, 26 juni 2022 12:05