Team FM - Marco Gevers, Daniëlle Wijkstra, Sylvia Smit en Jill-Ann in Roulette deel 4 !

Roulette

KIJK LIVE MEE!


Elke zaterdag 12:00 - 18:00 uur. ARTIESTEN LIVE SESSIONS!

Marco Gevers, Daniëlle Wijkstra, Sylvia Smit en Jill-Ann in Roulette deel 4 !

Roulette,  het leuke live Programma van Team FM is er weer voor u! In een 2 uur durende show  kunt u als luisteraar kennismaken met de 4 deelnemers; Marco Gevers, Daniëlle Wijkstra, Sylvia Smit en Jill-Ann Holleman! De 1e uitzending is Zondag 1 Mei vanaf 14:00 uur !


Alle 4 leuke zangers, die allemaal het liefst het Nederlandstalig lied ten gehore brengen, krijgen we ze zo ver dat ze elkaars nummers gaan zingen en Engelstalig? Alles is mogelijk in Roulette.

Het idee achter het programma is dat de luisteraars de deelnemers leren kennen en de deelnemers elkaar. Dit alles in 2 uitzendingen,  door middel van interviews en live optredens leren we wat meer over Marco Gevers, Daniëlle Wijkstra, Sylvia Smit en Jill-Ann hun passie, hun dromen en uiteraard hun liedjes. 

In de 2de uitzending ( 8 mei) , zullen de zangers een beetje buiten hun comfortzone treden, door ook iets uit elkaars  repertoire te gaan zingen en ook een aantal nummers samen.

Het aanwezige publiek bij de liveshow van afgelopen keer was laaiend enthousiast en ook de reacties van de luisteraars waren enorm positief.

Na de 2de uitzending geven de zangers het stokje door aan een aantal nieuwe artiesten.

live meekijken? Dat kan via https://live.teamfm.nl/broadcaster/teamfm/hybrid/player of luister mee via http://audiostreamen.nl/teamfm of via ons DAB Kanaal of op 96.0 bij Stadskanaal.

Last modified on vrijdag, 27 mei 2022 19:09