Team FM - Zaterdag 6 Augustus 15:00 uur : Het verhaal achter de plaat ''Siena'' van Belinda Vermeer !

Zaterdag 6 Augustus 15:00 uur : Het verhaal achter de plaat ''Siena'' van Belinda Vermeer !

Zaterdag 6 Augustus vanaf 15:00 uur hebben we Belinda Vermeer in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat ''Siena'' ! Luister gezellig mee ! 

Sopraan Belinda Vermeer (1990) werd geboren in Haarlem. Zij heeft een bruikbare stemomvang van 5 octaven en is gespecialiseerd in zowel klassieke als lichte muziek.

Ze heeft in de finale van TV Programma "Holland's Got Talent (2011)" gestaan, trad zij als soliste onder meer op tijdens de 2de theater tournee van de muziekformatie “L.A. The Voices”,  heeft voor de Koninklijke familie opgetreden in het Beatrix theater in in Carré gestaan.

Ze zingt beroemde werken uit Opera, Musical, Film en Operette, klassiekers als “Time to Say Goodbye” en “You raise me up” uit het Cross-Over genre, Jazz songs die we kennen van onder andere Frank Sinatra en Nat King Cole en tevens pareltjes uit het oeuvre van de Nederlandstalige muziek.

Inmiddels heeft ze ook een aantal eigen nummers uitgebracht, waaronder het prachtige "Ik laat je gaan", "het Ja-woord", speciaal ontwikkeld voor bruidsparen en het romantische "Ik leef weer door jou" als ode aan de liefde.

Nu heeft ze een nieuwe single ''Siena''. Hier gaat ze alles over vertellen en nog veel meer ! 

Dus ben je daar benieuwd naar? Luister dan gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm of neem een kijkje in de studio via https://live.teamfm.nl/broadcaster/teamfm/hybrid/player

Meer informatie Belinda Vermeer : www.belindavermeer.com
Last modified on zaterdag, 06 augustus 2022 11:45

Media